Progress en Emakina sluiten Sitefinity CMS-partnership

Strategische alliantie tussen Progress en Emakina brengt Europese bedrijven nieuwe digital marketing-oplossingen

Progress (NASDAQ: PRGS) heeft een strategische alliantie gesloten met het onafhankelijke Europese full-service digital agency Emakina Group (Euronext: ALEMK). Bedrijven die actief werken aan hun digitale transformatie kunnen zo optimaal profiteren van de combinatie van het populaire content management platform van Progress, Telerik® Sitefinity™ CMS met de expertise van Emakina.

Volgens IDC’s FutureScape voor Worldwide Digital Transformation "zal 65 procent van de grote organisaties zich er in 2016 op toeleggen om informatie-gebaseerde organisaties te worden, waardoor de focus zich zal verleggen richting relaties, mensen en immaterieel kapitaal".

De alliantie tussen Progress en Emakina creëert nieuwe mogelijkheden voor meer engagement, conversie en klantretentie voor bedrijven die hun digitale wendbaarheid willen vergroten, rijkere klantenbinding en real-time marketingpersonalisatie willen bieden.

Zij hebben nu volledige toegang tot Sitefinity CMS-resources en -ondersteuning via Emakina als hun vertrouwde gids om hun marketingsuccessen binnen Europa en daarbuiten naadloos te realiseren. Emakina heeft kantoren in acht landen (Oostenrijk, België, Kroatië, Frankrijk, Nederland, Zweden, Zwitserland en Turkije) en biedt met zijn internationale partnernetwerk ondersteuning aan internationale klanten.

“Klanten breiden hun investering in digitale tools uit om hun marketing, web, commerce, in-store kanalen en processen te ondersteunen. Sitefinity CMS is voor hen een zeer goede oplossing. Wij helpen onze klanten bij het aanpakken van deze uitdagingen en delen rijke, intelligente content binnen al hun contactpunten, waardoor hun digitale transformatie echt tot leven komt”, zegt John Deprez, CTO van Emakina Group.

Emakina heeft al een aantal mooie op Sitefinity CMS gebaseerde digitale projecten uitgevoerd, onder andere voor  belangrijke organisaties uit de banken- en defensiesector. Het succes van deze projecten en de soepele ervaring, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van het platform bevestigen de waarde van Sitefinity CMS en liggen zo aan de basis van dit strategische partnership tussen Progress en Emakina.

“Digitale disruptie is aan de orde van de dag. Organisaties moeten zich steeds flexibeler opstellen om aan de eisen van de klant te voldoen, ongeacht de industrie waarin deze opereert”, zegt Mark Armstrong, Vice President en Managing Director, EMEA bij Progress. “Dankzij het partnership met Emakina bieden we pure waarde aan onze klanten, met een kwalitatief content management platform, intensieve ondersteuning en extensieve domeinexpertise. Kortom, we helpen deze organisaties slagen in deze nieuwe digitale economie.”

Sitefinity CMS ondersteunt organisaties bij het creëren van een gepersonaliseerde, gestroomlijnde ervaring in verschillende talen en landen en op verschillende websites. Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige integratie met externe platformen en applicaties. Door de te personaliseren functies van Sitefinity CMS kunnen organisaties content aanbieden die aansluit bij de locatie, interessegebieden en voorkeuren van de bezoeker, waardoor de verkoop stijgt. De oplossing integreert ook mobiele ervaringen en SEO tools, waardoor de vindbaarheid in zoekmachines verbetert.

 

Over Emakina.NL

Emakina Nederland (Emakina.NL) is onderdeel van Emakina Group en opereert als full-service agency.

Emakina Group behoort tot de Europese top 3 van onafhankelijke full service digitale agentschapsgroepen.
Toonaangevende nationale en multinationale organisaties zoeken sterke gebruikerservaringen voor hun klanten, medewerkers en partners. Emakina zorgt hiervoor, dankzij hoogwaardige eBusiness oplossingen.

Tevreden gebruikers maken een merk succesvol.
Daarom creëren ruim 1.000 experts vanuit meer dan 20 landen prachtige websites, e-commerce oplossingen, applicaties en communicatiecampagnes. Zo vergroten ze de ‘User Equity’ van bedrijven en organisaties. Dit opgebouwde vermogen aan positieve ervaringen is de sleutel tot hun succesvolle digitale transformatie. Emakina - The User Agency

Emakina Group rapporteerde een omzet van ruim 99 miljoen euro in 2020 en is genoteerd op Euronext GROWTH in Brussel: ALEMK-BB - ISIN: BE0003843605.

www.emakina.com/en-nl/

Contact

Danzigerkade 4 1013 AP Amsterdam The Netherlands

+31 (0)20 4637766

[email protected]

www.emakina.com