Emakina.NL wordt partner van Wolford bij digitale transformatie

Wolford, marktleider in luxury leg- en bodywear zocht een partner met internationale slagkracht om te helpen bij haar digitale ontwikkeling. Na een strategische en creatieve pitch heeft Wolford AG voor full-service digital agency Emakina NL gekozen. Aan de pitch deden vier bureaus mee.

Wolford staat aan het begin van een complete digitale transformatie en vond in Emakina een partner waarbij kwaliteit, innovatie, creativiteit en techniek samenkomen. Emakina zal het nieuwe B2B & B2C e-commerce platform bouwen en de digital instore communicatie verzorgen.

"We waren onder de indruk van de strategie en creatieve richting van het pitchvoorstel", vertelt Ashish Sensarma, CEO van Wolford: “Wolford is een toonaangevend global merk in het luxury legwear segment. Om category leader te blijven hebben we een sterke focus op kwaliteit en continue innovatie. In Emakina hebben wij de partner gevonden die bij diezelfde waarden leeft en ons kan helpen bij onze digitale transformatie.”

"Emakina is zeer blij met Wolford als klant", zegt Geert Rietbergen, Managing Director van Emakina.NL: “Wolford is een prachtig, innovatief A-merk dat niet alleen creatieve mogelijkheden biedt maar ook een solide partner is voor digitale ontwikkeling en innovatie. Met deze nieuwe klant laten we zien dat we ook internationaal tot de top digital agencies horen.”

Over Wolford
Wolford is een wereldmerk dat opereert in het topsegment van legwear, lingerie, ready-to-wear en bodywear. Wolford heeft 269 winkels in meer dan 60 landen en een groeiende online verkoop van 66% in de eerste drie kwartalen van 2015/16. Het bedrijf heeft bekendheid verworven door innovatieve producten als de naadloze “Pure 50 Tights”, maar ook door samenwerkingsverbanden met beroemde ontwerpers als Karl Lagerfeld en Vivienne Westwood.

Over Emakina.NL

Emakina Nederland (Emakina.NL) is onderdeel van Emakina Group en opereert als full-service agency.

Emakina Group behoort tot de Europese top 3 van onafhankelijke full service digitale agentschapsgroepen.
Toonaangevende nationale en multinationale organisaties zoeken sterke gebruikerservaringen voor hun klanten, medewerkers en partners. Emakina zorgt hiervoor, dankzij hoogwaardige digitale marketingdiensten.

Tevreden gebruikers maken een merk succesvol.
Daarom creëren ruim 900 experts vanuit 12 landen prachtige websites, e-commerce-oplossingen, applicaties en communicatiecampagnes. Zo vergroten ze de ‘User Equity’ van bedrijven en organisaties. Dit opgebouwde vermogen aan positieve ervaringen is de sleutel tot hun succesvolle digitale transformatie.

Emakina Group rapporteerde een omzet van 80,3 miljoen euro in 2017 en is genoteerd op Euronext GROWTH in Brussel : ALEMK-BB - ISIN: BE0003843605.

www.emakina.nl www.emakina.com

Emakina.NL
Danzigerkade 4
1013 AP Amsterdam
The Netherlands