Emakina wint twee belangrijke EMEA Demandware Awards

Demandware CEO onderscheidt Emakina met de EMEA Sales Partner of the Year 2016 en de Runner-Up EMEA Implementation Partner of the Year

Op de jaarlijkse User Conference in Florida van het toonaangevend e-commerce softwarebedrijf Demandware won Emakina twee belangrijke awards. Tijdens een feestelijke ceremonie overhandigde Demandware CEO Thomas Ebling de 2016 EMEA Sales Partner- én de EMEA Implementatie Partner runner-up van het Jaar aan Sjoerd van Gelderen, CCO van Emakina.NL.

  

Demandware is de internationale referentie voor multi channel ecommerce ativiteiten. Het cloud-platform is het digitale hart voor honderden retailmerken over de hele wereld.

Demandware CEO Thomas Ebling:
“Net als Demandware, zet Emakina het succes van haar klanten voor alles. We delen het geloof in het creëren van een competitief voordeel en consistente omzetgroei voor onze klanten, door het slim uitvoeren van strategieën die hoge merkentrouw en groei bewerken.”

De Demandware-jury prees Emakina voor de uitstekende samenwerking en sterke resultaten als implementatiepartner. Zij benadrukte Emakina’s snelheid en betrouwbaarheid bij de uitvoering van Demandwareprojecten. Daarnaast was de uitzonderlijke kwaliteit  van commerceplatformen met complexe functionaliteiten reden om Emakina de prijzen toe te kennen. 

Emakina heeft met Demandware de laatste jaren een reeks sterk presterende commerceplatformen voor internationale merken gebouwd. Tot die indrukwekkende lijst behoren WE Fashion, Suitsupply, RITUALS, LolaLiza, Marlies|Dekkers, Markafoni, McGregor, Fontem en Floris van Bommel.

Emakina.NL CCO Sjoerd van Gelderen:
“We zijn al sinds 2013 Demandware-partner, en werden dit jaar ook Premier Partner. Het is geweldig om samen de onlineverkoop én merkwaarde van onze klanten te verhogen. Deze awards bevestigen onze ambitie en we kijken ernaar uit om samen met Demandware nieuwe baanbrekende projecten te realiseren.”

 

 

Over Emakina.NL

Emakina Nederland (Emakina.NL) is onderdeel van Emakina Group en opereert als full-service agency.

Emakina Group behoort tot de Europese top 3 van onafhankelijke full service digitale agentschapsgroepen.
Toonaangevende nationale en multinationale organisaties zoeken sterke gebruikerservaringen voor hun klanten, medewerkers en partners. Emakina zorgt hiervoor, dankzij hoogwaardige digitale marketingdiensten.

Tevreden gebruikers maken een merk succesvol.
Daarom creëren ruim 900 experts vanuit 12 landen prachtige websites, e-commerce-oplossingen, applicaties en communicatiecampagnes. Zo vergroten ze de ‘User Equity’ van bedrijven en organisaties. Dit opgebouwde vermogen aan positieve ervaringen is de sleutel tot hun succesvolle digitale transformatie.

Emakina Group rapporteerde een omzet van 80,3 miljoen euro in 2017 en is genoteerd op Euronext GROWTH in Brussel : ALEMK-BB - ISIN: BE0003843605.

www.emakina.nl www.emakina.com

Emakina.NL
Danzigerkade 4
1013 AP Amsterdam
The Netherlands