Emakina viert opening pand op Danzigerkade Amsterdam

Emakina viert opening pand op Danzigerkade Amsterdam

Vanaf vandaag heeft Emakina intrede gemaakt in hun nieuwe pand in het Westelijk havengebied in Amsterdam. 

Dedato Ontwerpers en Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van het gouden pand aan de Danzigerkade 4. De ruim 130 medewerkers kunnen vanaf vandaag genieten van het nieuwe uitzicht over de Amsterdamse Houthavens. Het full service digitale bureau was mede door de toename in personeel uit hun oude pand gegroeid. Met ruim 2000 m2 is er genoeg ruimte om Emakina’s groeiambitie op het gebied van personeel verder te vorm te geven.

De officiële opening van het pand is op 21 september. Emakina geeft klanten en partners tijdens het openingsfeest met het thema ‘Catch your next wave’ een voorproefje van de ‘digital waves’ die eraan komen. Op het programma staat een spetterende opening met inspiratie op het gebied van ondermeer e-Commerce, AI, blockchain, VR en AR.

Over Emakina.NL

Emakina Nederland (Emakina.NL) is onderdeel van Emakina Group en opereert als full-service agency.

Emakina Group behoort tot de Europese top 3 van onafhankelijke full service digitale agentschapsgroepen.
Toonaangevende nationale en multinationale organisaties zoeken sterke gebruikerservaringen voor hun klanten, medewerkers en partners. Emakina zorgt hiervoor, dankzij hoogwaardige eBusiness oplossingen.

Tevreden gebruikers maken een merk succesvol.
Daarom creëren ruim 1.000 experts vanuit meer dan 20 landen prachtige websites, e-commerce oplossingen, applicaties en communicatiecampagnes. Zo vergroten ze de ‘User Equity’ van bedrijven en organisaties. Dit opgebouwde vermogen aan positieve ervaringen is de sleutel tot hun succesvolle digitale transformatie. Emakina - The User Agency

Emakina Group rapporteerde een omzet van ruim 99 miljoen euro in 2020 en is genoteerd op Euronext GROWTH in Brussel: ALEMK-BB - ISIN: BE0003843605.

www.emakina.com/en-nl/

Emakina.NL
Danzigerkade 4
1013 AP Amsterdam
The Netherlands