Emakina valt in de prijzen op de W3 Awards

Op de vijfde editie van de W3 Awards gaat Emakina met maar liefst 6 awards naar huis. Deze jaarlijkse uitreiking eert de creatieve uitmuntendheid op het web en erkent de creatieve breinen achter de campagnes.

Golden Award Winner

Nadat het reeds in de prijzen viel met deze producties op de Horizon Interactive Awards haalt Emakina opnieuw twee keer goud op de W3 Awards. Naast de overwinning in de categorie ‘Visual effects/Motion graphics’  met de inzending Food Safety sleepte Emakina een gold award binnen in de categorie ‘Visual appeal’ met de website van Starwood Luxury Collection.

Vier zilveren medailles

Emakina’s silver awards waren voor de projecten Kakuma Refugee Camp, VW drives Music en opnieuw Starwood Luxury Collection in de categorie ‘General Website Categories’. Daarnaast werd het agentschap ook beloond voor de Online Video van Sea Matters voor het Europees Milieuagentschap.

Over Emakina.NL

Emakina Nederland (Emakina.NL) is onderdeel van Emakina Group en opereert als full-service agency.

Emakina Group behoort tot de Europese top 3 van onafhankelijke full service digitale agentschapsgroepen.
Toonaangevende nationale en multinationale organisaties zoeken sterke gebruikerservaringen voor hun klanten, medewerkers en partners. Emakina zorgt hiervoor, dankzij hoogwaardige digitale marketingdiensten.

Tevreden gebruikers maken een merk succesvol.
Daarom creëren ruim 900 experts vanuit 12 landen prachtige websites, e-commerce-oplossingen, applicaties en communicatiecampagnes. Zo vergroten ze de ‘User Equity’ van bedrijven en organisaties. Dit opgebouwde vermogen aan positieve ervaringen is de sleutel tot hun succesvolle digitale transformatie.

Emakina Group rapporteerde een omzet van 80,3 miljoen euro in 2017 en is genoteerd op Euronext GROWTH in Brussel : ALEMK-BB - ISIN: BE0003843605.

www.emakina.nl www.emakina.com

Emakina.NL
Danzigerkade 4
1013 AP Amsterdam
The Netherlands