Twee Emakina video's inspireren COP21 delegaties

De COP21 samenkomst in Parijs is het evenement bij uitstek waarbij wereldleiders de globale klimaatproblematiek aanpakken.

Twee videoproducties van het agentschap Emakina werden geselecteerd voor projectie op deze historische bijeenkomst. Zij maken deel uit van een breed programma om de onderhandelaars te inspireren.

De organisatie van de Deauville Green Awards is verantwoordelijk voor de programmatie in het Grand Palais, van 4 tot 10 december, samen met Solutions COP21. Ze selecteerden twee bekroonde videos die Emakina ontwikkelde voor het European Environment Agency, als deel van hun officieel programma.

De eerste video, ‘Sea Matters’ is een dramatische oproep om te stoppen met vervuilen van de oceanen. De film toont op beklemmende wijze dat het herstellen van de bedreigde balans van de ecosystemen cruciaal is.

De productie ‘Every breath you take’ past in het actieplan van het European Environment Agency omtrent de dramatische problematiek rond luchtkwaliteit. Dit is ook één van de centrale onderwerpen binnen de huidige onderhandelingen tussen de deelnemende landen in Parijs.

Het zijn spannende tijden, zoals het programma van de conferentie toont.

Kom hier meer te weten over de 'Sea Matters' productie. Ontdek ook meer over de ‘Every breath you take case'.

Over Emakina.NL

Emakina Nederland (Emakina.NL) is onderdeel van Emakina Group en opereert als full-service agency.

Emakina Group behoort tot de Europese top 3 van onafhankelijke full service digitale agentschapsgroepen.
Toonaangevende nationale en multinationale organisaties zoeken sterke gebruikerservaringen voor hun klanten, medewerkers en partners. Emakina zorgt hiervoor, dankzij hoogwaardige digitale marketingdiensten.

Tevreden gebruikers maken een merk succesvol.
Daarom creëren ruim 900 experts vanuit 12 landen prachtige websites, e-commerce-oplossingen, applicaties en communicatiecampagnes. Zo vergroten ze de ‘User Equity’ van bedrijven en organisaties. Dit opgebouwde vermogen aan positieve ervaringen is de sleutel tot hun succesvolle digitale transformatie.

Emakina Group rapporteerde een omzet van 80,3 miljoen euro in 2017 en is genoteerd op Euronext GROWTH in Brussel : ALEMK-BB - ISIN: BE0003843605.

www.emakina.nl www.emakina.com

Emakina.NL
Danzigerkade 4
1013 AP Amsterdam
The Netherlands